Asunto Oy Tuusulan Rykmentti

Asunto Oy Tuusulan Rykmentti

Rykmentinpuisto on Tuusulan keskustan kupeessa sijaitseva uusi asuinalue, jota rakennetaan tulevaisuuden kaupunkikyläksi.

Mallirakennus Oy:n kodit on suunniteltu energiatehokkaasti ja laadukkaasti. Pohjaratkaisut ovat toimivia lapsiperheenkin arkea ajatellen.

Asunto Oy Tuusulan Rykmentin pintamateriaalit ja kalusteet on valittu kulutusta kestävistä laadukkaista materiaaleista. Keittiö- ja muut kiinteät kalusteet ovat Puustellin mallistosta. Asuintilat ovat yhdessä tasossa ja ovat näin ollen käytännölliset arjen askareisiin. Olohuoneessa ja keittiössä on isot ikkunat, jotka tekevät asunnosta valoisan ja raikkaan. Olohuoneesta on käynti tilavalle ja lasitetulle terasille. Saunoessa voi halutessaan kuunnella mielimusiikkia.

Taloyhtiö on liitetty kaukolämpöön ja asunnoissa on nykyaikainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kaikissa asuintiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka tuo asuinviihtyvyyttä asumiseen.

Kaikilla huoneistolla on kaksi autopaikkaa ja suunnittelussa on huomioitu sähköautojen latausmahdollisuus. Lisäksi asunnoilla on oma lämmin varasto.

Puustellinraitti 6, TUUSULA (Rykmentinpuisto)

Tutustu alueeseen www.rykmentinpuisto.fi